SOBRE NOSALTRESEl CompletRestaurante en Tarragona El Complet


La nostra filosofia

Al Complet oferim plats elaborats amb productes de primera qualitat i a bon preu. La qualitat dels productes i la dedicació són essencials a l’hora d’elaborar un plat, però com diu la nostra xef Satur, el més important és que la nostra cuina està feta amb el cor. A la nostra carta es poden trobar musclos de primera classe, navalles del Delta, calamars a l’andalusa, carns a la brasa, fideuada, arròs caldós i molt més.


El nostre local

Al número 7 del carrer Natzaret, amb la façana pintada de blau, se situa El Complet. Un local acollidor amb dues plantes. A la de sota podeu trobar la barra i la cuina, així com una petita sala amb molt d’encant. A la planta superior hi ha dos menjadors i un dels racons més acollidors del restaurant: el balcó. Una de les sales té capacitat per 35 persones, on podràs celebrar els teus sopars d’empresa o altres celebracions.


Un restaurant amb història


Entre les parets del Complet s’amaguen molts anys d’història. Durant les obres del local, es va trobar un peu del Fòrum romà, fet que va comportar una excavació arqueològica. Aquesta pedra es pot veure a una cantonada del pis inferior del restaurant. També es va trobar una caixa amb més de mil monedes encunyades per la Generalitat dues setmanes abans de la invasió francesa a Tarragona. Després de nou mesos d’obres, excavacions i 500 bosses de runes extretes, aquest acollidor restaurant va obrir les seves portes.

L'EQUIPET RECOMANA


Jordi Lafuente

Director

Plat favorit: cua de bou


Satur González

Cap de cuina

Plat preferit: salmó marinat


Karol

Cuina

Plat favorit: musclos a la planxa


Rodrigo

Cuina

Plat favorit: patates El Complet